I Love My Job

For litt over et år siden jobbet jeg i friluftsbransjen for et ganske stort selskap. Jobben hadde noen fordeler, men den var så massiv at lokket bleknet etter 9 lange år. En sakte dag på kontoret bladde jeg gjennom nyhetsbrevet Touch of Modern og kom over Tentsile. Jeg ble umiddelbart forelsket i produktet deres!

Sammen med mine ni til fem spillejobber er jeg en arbeidende artist. Et hovedfokus i kunsten min er å bruke utendørsmaterialer som teltstenger for å vise sammenhengen mellom utendørsbransjens designaspekter og dens likheter med kunsthistorien. Jeg kunne gått inn i en kunsthistorietime, men det er det ingen som vil lese. For å holde det kort, har jeg laget disse lekne små teltskulpturene. Jeg følte en sammenheng var veldig tydelig mellom kunsten min og Tentsiles produkt etter å ha lest nyhetsbrevet. Så jeg måtte kontakte dem. Jeg sendte over noen bilder av et offentlig kunstverk jeg nettopp hadde fullført; kalt, The Kiesel Ave. Project. Det ligger i Ogden, UT. Litt tigging var involvert, men jeg overbeviste dem om å sende meg en Tentsile slik at vi kunne samarbeide om et nytt teltdesign.

Etter at jeg var ferdig med et annet prosjekt i Park City, UT, hadde jeg endelig litt ledig tid til å jobbe med teltet. Jeg tok kontakt for å sjekke inn om samarbeidet og fant ut at Tentsile var i ferd med å åpne opp et sted i Ogden. Du kan forestille deg begeistringen min. Alt jeg kunne tenke på var muligheten til å ha en karriere der jeg kunne kombinere begge lidenskapene mine; kunst og friluftsliv.

En munter fyr ved navn Syd prøvde å finne et sted å bo i Ogden; så jeg tilbød min hjelp. Jeg spurte naturligvis om de ansetter og sendte over CV-en min med en gang. Hele Tentsile-teamet var på vei til Utah fra London for Outdoor Retailer-showet. Jeg var på vei til showet uansett, så jeg tok meg litt tid og vi avtalte å møtes. Bare etter noen få minutters chatting med Alex... et jobbtilbud! Før jeg logget på, hadde jeg gleden av å jobbe side om side med både Kirk og Alex som modifiserte en prototype. Det forseglet ganske mye avtalen for meg. Disse gutta er lidenskapelige og behandlet meg som om jeg allerede var en del av teamet/familien. Så jeg takket ja til jobben.

Tentsile er ikke bare en annen jobb. Det er en liten gruppe lidenskapelige, ivrige og omsorgsfulle individer som egentlig er en familie. De involverte bryr seg om virksomhetens velferd, men viktigst av hverandre. Jeg har kanskje bare vært her i tre måneder så langt, men jeg føler at jeg hører til og er en del av noe større. Du bør ta på deg nyanser, for fremtiden er lys for Tentsile, og jeg er bare henrykt over at jeg får være en del av den.

mai 13, 2016 — Venessa Castagnoli

Comments

Charles snethen

Charles snethen said:

I love this concept It would be great for my family and we would be able to go camping more , because I have a bad back I can’t sleep on the ground and have had bad luck with air mattress ,just wish they were more affordable

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.