Euphoria Festival Fun!

Etter å ha kjørt i 3 dager, over halve USA, ankom jeg endelig den vakre Euphoria Music Festival rundt klokken 17.00. Og det var mye å gjøre, så å hvile var ikke på agendaen. Jeg hadde femten tentsils å sette opp før morgenen, og kvelden rullet inn fort.

Den første dagen av festivalen viste seg å være like gal som jeg hadde fryktet eller håpet! Jeg våknet klokken 08.00 og forberedte meg på det som var i ferd med å utspille seg. Med 6000 mennesker som flommer gjennom portene, var alt hendene på dekk da alle ansatte bemannet stasjonene sine og forberedte standene sine. Og jeg fant meg selv å drive hele VIP-området på egenhånd. Nå er dette området over 1000 fot langt, bare atskilt med et tau, og har to innganger på motsatte sider, så du kan forestille deg hvor vanskelig det var for en mann å holde denne plassen sikret på egen hånd! Etter flere timers tilsyn med området ble jeg utstyrt med en radio, to sikkerhetsvakter, to frivillige og en heltidsansatt assistent for å hjelpe meg, og fikk tittelen VIP campingsjef! Og jeg var stolt over å klare det i regi av Tentsile, spesielt ettersom de vanlige camperne gikk forbi og kunne'ikke la være å snakke om hvor kule Tentsiles så ut, og hvordan de skulle ønske de hadde valgt dem som en deres campingalternativ. Chaco Sandaler var også innom for å sette opp en leir rett foran VIP-området, og brukte Tentsiles som en back-drop til fotoseansen deres.

 

På slutten av dagen var de fleste av tentsilene våre fylt - og mange flere hadde blitt kjøpt. Etter å ha latt alle velge teltet de ønsket, var det en fryd å lene seg tilbake og bare se ansiktsuttrykket deres mens de slappet av og lo og lekte. Et uforglemmelig øyeblikk da flere og flere av VIP-campingområdet ble fylt opp med Tentsiles til det var stort sett fullt. Jobben min nå var å hjelpe folk å glede seg over dem.

Jeg gikk en tur gjennom hver morgen, sjekket teltene og spurte camperne hvordan de hadde sovet. Alle sa at det var den beste nattsøvnen de noen gang har hatt, og at de elsket Tentsiles. Jeg hadde et par som ba meg om å spenne teltene deres strammere, og jeg ga en grunnleggende oversikt over hvordan man setter dem opp og tar dem ned. Ved slutten av festivalen hadde jeg alle teltene fylt unntatt ett. Men det var snart på tide å gi fra meg tittelen og radioen min og begynne pakken.

Likevel var festivalen en suksess. Alle koste seg og Tentsile hadde funnet en helt ny flokk med fans. Og selv om jeg hadde en tur på 1400 mil foran meg, kunne jeg'ikke hjelpe et smil av tilfredshet å krype over ansiktet mitt da jeg innså at sesongen med sommerfestivalmoro var i ferd med å begynne ​​og folk vil slå opp tentsilene sine overalt i verden.

mai 24, 2016 — Alex Shirley-Smith

Comments

Joyce Morris

Joyce Morris said:

These are nice where can they be found in stores or online and are they very expensive I would like to know so my husband and I can check them out, Thanks

Diane Lane

Diane Lane said:

How much weight does it support. We live in Colorado and I have 2 football players in my family that weigh 240 and over 300lbs

Diane lane

Diane lane said:

I live in Colorado and have camped and backpacked all over the state. Would love to try this. How much weight will it hold? I have 2 football players in the family that weigh 240 and 300 lbs

nora saxon

nora saxon said:

These tents look awesome. What is their weight as I am looking for something to go horse packing with. Thanks nora

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.