Vi har handlet i knappe 2 år. Vi har jobbet hardt for å lage et konsept som overgår allsidigheten som tilbys av konvensjonelle campingløsninger, øker det behagelige å leve i naturen, få det satt i produksjon og foran nok folk slik at vi kan opprettholde en ny fulltidsbedrift!

En skikkelig læringskurve for to gutter som inntil for 3 år siden ikke hadde rørt en symaskin.

Så forrige uke ringte Back Country. For de som ikke kjenner Back Country, er de en autoritet i verden av utendørs utstyr og utstyr. Basert fra Salt Lake City, Utah, har Back Country etablert seg som en av de mest populære amerikanske forhandlerne de siste 20 årene. "Vi har nettopp lagt ut Tentsile på våre sosiale medier, og responsen har vært veldig spennende," sa de. "Vi må få deg ut hit ASAP, få et intervju og få deg til å gi en førstehåndsdemo til våre ansatte. Kan du reise i morgen?" Heldig jeg har en veldig forståelsesfull kone.

Neste dag satt jeg på et fly og satte kursen mot JfK hvor reiseruten min fikk meg fraktet opp mellom kl. 01.00 og 05.00. Det var neppe verdt å forlate flyplassen til hotellrommet, men jeg var glad for å ta et bad etter den 7 timers flyturen siden jeg ikke ante hva jeg gikk inn til.

Jeg ble hentet på flyplassen etter en andre flytur som tok meg inn i Salt Lake klokken 10.00 og heldigvis ble jeg presentert med en massiv amerikansk cheeseburger til frokost fra et sted som heter "5 gutter" eller noe. Mens jeg stappet ansiktet mitt i baksetet, ble jeg tatt opp i fjellet, og før jeg rakk å tørke av fettet av haken, ble jeg introdusert for hele innholdsledelsen i Back Country. Regissører, kamerafolk, forfattere, testere, mye.

Min første jobb var å vise teamet hvordan de setter opp en Stingray. Som, i min tilstand av å suse hodet en full mage, skyndte jeg meg og tok feil første gang (jeg ville vise dem at jeg kunne gjøre det på mindre enn 5 minutter, men jeg burde ha tatt meg god tid – selv under press). Jeg ble intervjuet mens jeg satt i døråpningen til Stingray, i lånte støvler. Etter det ønsket Back Country-teamet å se om de kunne utnytte den nærliggende bekken ved å få opp et telt over den!

Vi hadde hver en sprett rundt i Connect vi satte opp over strømmen og fikk deretter opp Vista slik at alle fikk en sjanse til å bli kjent med alle tre eller våre teltmodeller. Vi brukte litt tid på å lage noen "How To"-shorts og noen "Top Tips" før solen gikk ned og vi måtte pakke sammen før kveldstemperaturen stupte. På dette tidspunktet kjente jeg effekten av den 18 timer lange reisen og full på 12 timers filmdag. Jeg skulle være tilbake på et fly i løpet av de neste timene (etter en deilig middag) og avslutte min virvelvindtur til USA.

Dette er akkurat det du gjør når du blir bedt om å lære Back Country om oppstartsselskapet ditt og utvalget av sprø tretelt.

mars 19, 2015 — Alex Shirley-Smith

Comments

Andrei

Andrei said:

Well done, Alex! And well written!

Nicholas Thacker

Nicholas Thacker said:

So I have been watching your company since I first found a picture of the tents on Pinterest. I was searching for hammocks and have fallen in love with this awesome tent hammock combination. I haven’t actually ever seen one let alone tried it out but I think it is pretty awesome how the hard work that is put into it has taken off at such rapid speeds. Congrats to you and tentsile for making awesome happen.

chad

chad said:

How awesome! So excited to see what the future holds for you guys and your incredible innovation :)

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.