Customer Story: I was single, and then I met Tentsile

Kundene våre har delt noen ganske spesielle opplevelser tidligere, men jeg tror dette kan være vår favoritt:

"Jeg hadde mistet håpet om at jeg noen gang skulle møte noen og gifte meg. Jeg hadde gått gjennom mange mislykkede forhold, og jeg begynte å tvile på min egen egenverdi. Kjøpte en Tensile Trillium-hengekøye og Stingray-telt var en kjøpstype for selvpleie.

Da jeg gjorde det, hadde jeg satt meg opp for å ha en fantastisk sommer, og satte opp utstyret mitt på campingturer og i bakgårder hele sommeren. Den høsten møtte jeg en fantastisk kvinne, og vi slo til med en gang, og snakket om camping, klatring, og ikke minst Tentsile-teltene mine. Vi avtalte en dato senere den uken for å sette den opp i byparken.

Datoen kom, og etter at vi hadde satt den opp, fortsatte det å regne i 3 timer i strekk, og vi satt fast (høy og tørr inne), snakket og lo og ble kjent med hver annen. Den tiden vi brukte var avgjørende for utviklingen av forholdet vårt, og teltet 100 % medvirkende.

Da jeg spurte henne om å gifte seg med meg, neste sommer, hadde jeg klargjort min Trillium-hengekøye i en bypark (sammen med andre viktige relasjoner, som blomster og hester) for å gjøre forslaget så spesielt som mulig. Hun sa JA!"

juli 14, 2020 — Michael Parker

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.