Customer Story: May Long Auroras

Enda en fantastisk campingopplevelse fra en av våre kunder:

"Tester ut vår T-Mini-hengekøye på ca. 5 fot, og vår Tentsile Connect i ca. 10 fot opp for mai langhelg på en venns private land neste til elven. Om morgenen våknet vi av at elven strømmet forbi oss, og bak oss, om natten dukket Aurora Borealis opp noen få opptredener.

Ganske severdigheter! Vi sov i det i 4 netter, og hver natt var usedvanlig behagelig. Jeg er 6 fot 1in og koblingen passet meg veldig bra, selv å sitte oppreist var høyden bra; Jeg slo ikke hodet i taket eller i nærheten av det!

Definitivt en god idé å legge et bomullsteppe [ingenting som eldre soveposer med den skinnende nylon/polyesteroverflaten – den suger raskt opp kaldt] eller sovepose [eller en matte] under ryggen for å hjelpe til med å isolere ( vår May Long ble truffet av regn den første dagen [prøv fullstendig interiør] og hagl noen timer senere) mot kulden under en frisk vårmorgen, men om sommeren gidder jeg ikke engang. Det blåste skikkelig den første dagen, men inne i teltet holdt det seg varmt.

Jeg er utsatt for smerter i knærne og hoftene når jeg sover i et telt med en god matte og sover i Connect var latterlig behagelig. Gleder meg til å dra igjen!".

juni 25, 2020 — Michael Parker

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.