Feeling 'in tents' about Architecture...
Alt de sier om å studere arkitektur er sant: vi jobber latterlig lange timer, og adopterer latterlige rutiner og vaner i løpet av de mange årene det tar å fullføre kurset. Jeg har vært en av de menneskene i 2 år nå, og gjemt meg for å fortsette å jobbe over natten i studio, velger å kjøpe dyrt papir i stedet for lunsj, og utbryter over en spesielt behagelig tømmerfuge. Å studere arkitektur lærer deg å stille spørsmål ved rommene rundt oss og, for meg personlig, hvordan du definerer et "hjem".
Jeg var så heldig å starte denne personlige utforskningen mens jeg gikk på Pacific Crest Trail i Amerika. Her må gjennomgående turgåere omhyggelig pakke og bære det som skal være deres hjem i opptil 6 måneders sammenhengende vandring. I en serie intervjuer åpnet en samling turgåere opp ryggsekkene sine for meg og delte gjenstandene som for dem skaper en følelse av hjemme langs stien. Fra den ultralette til den mer nostalgiske pakkeren, ble jeg fascinert av denne nye betydningen av "mobilhjem".
Da jeg kom tilbake til studiene mine - byttet villmarken på stien med Londons urbane villmark med mye misnøye - var jeg fast bestemt på å finne en måte å kombinere min lidenskap for arkitektur med min kjærlighet for friluftsliv. Høres historien kjent ut? Du kan forestille deg min absolutte glede over å finne et selskap og produkt som Tentsile som gjør akkurat dette; bruke trær og utendørs for å definere et hjem.
Jeg skylder universet, flaks og utrolig timing at jeg fikk en stilling på London-kontoret, akkurat da resten av verden fant Tentsile-tretelt og videoen deres ble viral! Nå, i stedet for å jobbe på en arkitektpraksis, hente kaffe og klø meg i hodet over dataprogramvare, får jeg bruke sommeren på å dele Tentsile-produkter med folk over hele kloden.
Hver dag har vært en spennende korrespondanse mellom likesinnede mennesker, opptatt av å komme seg ut og oppleve en ny forbindelse med naturen. Komplett med logistiske kompleksiteter og merkelige forespørsler, er bevegelsen til disse treteltene rundt om i verden forbløffende. Med leirer og kunder som strekker seg så langt fra Irland til India, Amerika til Australia, New Zealand til New York, kan jeg ikke tro at jeg er en del av dette globale fenomenet.
Selv om det å studere arkitektur har vært det vanskeligste jeg har gjort så langt, er jeg takknemlig for at det åpnet muligheter som dette. Med ett år igjen på universitetet igjen, har jeg bestemt meg for å lære mer om å leve i og for naturen.
Et hjem kan være mange ting: en by eller en skog, eller ikke engang et fast sted i det hele tatt. Jeg tror jeg har funnet et hjem i Tentsile, og ser frem til å være med på å dele det med verden!
august 22, 2016 — Alex Shirley-Smith

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.